Selekterade e-postutskick till privatpersoner

Genom tjänsten Consumer Delivery annonserar du enbart mot konsumenter (B2C) i Norden.För att du ska kunna göra ett bra e-postutskick eller en framgångsrik kampanj med hjälp utav e-post, krävs att du når en målgrupp som matchar ditt budskap/erbjudande. Vi har troligtvis Sveriges största räckvidd när det gäller att nå mottagare som matchar din målgrupp via riktade e-DR utskick med ca 2,5 miljoner mottagare i Sverige och ca 1,5 miljoner mottagare fördelat på Norge och Finland.

Selektering:
Vi kan styra utskicket mot er exakta målgrupp genom att selektera på ålder, kön, geografiskt och parallellt med detta intresseområde.  Alla mottagare har bekräftat att de vill ta emot erbjudanden (Opt-in) vilket då också gör att du når en målgrupp som är intresserad utav din produkt/tjänst.

Du har en trygghet i att mottagarna har bekräftat att de vill ha erbjudande, ert utskick blir därigenom inte ett störningsmoment. Lägg därtill att utskicket i sig är producerat efter dina önskemål. Något vi, med vår expertis, givetvis hjälper er att producera om det är något du önskar.

Att ert utskick når rätt målgrupp med rätt information blir till mottagarens fördel då denne hamnar i fokus. Givetvis kan vi med vår expertis hjälpa er att producera ett utskick

Berätta för oss vilken målgrupp som är relevant för din produkt/tjänst, och så tar vi fram den volym på det urval som matchar den målgruppen. Detta gör vi genom åldersselektering, selektering på specifikt intresseområde, kön, geografi etc, på så vis ringar vi in din exakta målgrupp för din kampanj. Vår stora volym utav mottagare har vi byggt upp under lång tid tillsammans med våra partners där mottagaren givit sin accept på att ta emot riktade utskick rörande sådant som intresserar dem (Permission Marketing).

Önskar du lägga till egna sk mät- taggar, pixelmätningar etc så är det inga problem. Vi är även behjälpliga med att producera utskicket och kan ge råd och tips på vad du ska tänka på för att utskicket så fungera så bra som möjligt, som ämnesrad, innehåll mm. Det vi behöver för produktionen är bilder, text och länkar som du vill ha med. Vi rekommenderar alltid att du har ett html- baserat material (text och bilder var för sig) för bästa resultat.
 
Vi ser till att ert utskick når rätt målgrupp med rätt information och budskap. Efter avslutad kampanj så följs kampanjen upp med statstik över antal klick, öppningsgrad och så vidare.

 

Webbyrå, webbyrå stockholm, hemsida, Köpa billig hemsida, webbyrå, visitkort, reklamblad

Webbyrå Stockholm - Webbyrå i Stockholm webbyrå stockholm wordpress, joomla webbyrå stockholm Webbdesign Logotyp