Mobila lösningar

I år säljs tre miljoner smartphones i Sverige. Allt fler använder sin telefon för att surfa med och för att söka information. Det är därför viktigt för ditt företag att finnas med i den mobila världen. Med en mobil app får du bästa möjliga mobila närvaro med mobilanpassad grafik och funktioner som den mobila användaren vill ha som att navigera med hjälp av mobilens GPS till ditt företag. Att vara sökbar och att visa rätt innehåll är en förutsättning för att ta del av den växande marknaden. Det är en bra början men det finns mer att göra för att synas i dina kunders mobiler och att optimera din mobila närvaro är ett billigt sätt att få nya kunder. 

Skaffa dig en bra mobil presentation av ditt företag. Med en egen designad app får du inte bara en snygg presentation utan också de funktioner som de mobila användarna vill ha av en app. Du kan i nästa steg aktivt börja jobba med din mobila strategi. Mobil marknadsföring ger dig kontakt med nya kunder som du når via google och andra mobila kanaler. Har du egna kundregister kan vi hjälpa dig med att både maila och SMS:a dina annonser.  

Med en aktiv strategi för din mobila marknadsföring kommer du att ligga i framkant och hitta många nya kunder. Mobil marknadsföring ger dig kontakt med nya kunder som du når via google och andra mobila kanaler

Vi hjälper dig med: 
• Mobil annonsering
• Mobila strategier 
• SCO lösningar för mobil
• Mobil App som både är funktionell och snygg och blir en upplevelse för dina kunder
• QR Kod 

Kontakta oss så hjälper vi dig.Webbyrå, webbyrå stockholm, hemsida, Köpa billig hemsida, webbyrå, visitkort, reklamblad

Webbyrå Stockholm - Webbyrå i Stockholm webbyrå stockholm wordpress, joomla webbyrå stockholm Webbdesign Logotyp