Vill ni ha fler kunder?
- Vi har en helhetslösning för ditt företag.

Hos oss får du en helhetslösning anpassad efter dina behov med allt från tryck och adress köp till kuvertering och porto. Vårt samarbete med Posten, Bring och Svensk direktreklam ger dig extremt bra priser då vi hanterar stora volymer på årsbasis hos dessa aktörer. Prospekt Medias helhetslösning ger dig och ditt företag stora fördelar, du får en paketlösning där du når direkt till din målgrupp genom direktreklam. Det enda vi behöver utav dig är en tryckfärdig pdf, sedan tar vi hand om allt annat. Vi hanterar allt ifrån adresserade till oadresserade postala utskick till både företag och privatpersoner.

"Genom att annonsera når du tidningens läsare - genom direktreklamen når du just din målgrupp"

Miljön finns med även här. Trots att vi använder oss av tryck och fysiska utskick så görs allt med miljöns bästa i bakhuvudet. Vid val av papper och tryckfärg plockas miljövänliga alternativ ut, utan att detta påverkar kvalitén på ditt utskick naturligtvis. Både du som kund och miljön omkring oss är viktig i vårt dagliga arbete.

Hur sker utdelningen?
Vi samarbetar i dag med Svensk Direktreklam AB (SDR), Posten samt Bring. SDR har idag ett flertal lokala utdelningskontor spritt över hela landet. SDR har en rikstäckande utdelning med hela 88% till hushåll i Sverige. Idag finns det ca 25% av hushållen som har Nej Tack till reklam. Vi har idag en panel med personal som kontrollringer till hushåll varje vecka för att säkra oss att ert material har kommit till var hushåll.

Till vem delas direktreklam ut till?
Oadresserad direktreklam (ODR) distribueras enbart till hushåll i villor/lägenheter, dock ej till företag. Adresserad direktreklam (ADR) distribueras till såväl privatpersoner som företag.

Vart delas mitt material ut?
Ert material delas ut i de uppgivna område/kommun/stad där du som kund har angivit, eventuellt i samråd med Prospekt Media.

Ej godtagna försändelser?
Av etiska skäl kan vi ej distribuera material innehållande pornografi, tobak och alkohol.


Webbyrå, webbyrå stockholm, hemsida, Köpa billig hemsida, webbyrå, visitkort, reklamblad

Webbyrå Stockholm - Webbyrå i Stockholm webbyrå stockholm wordpress, joomla webbyrå stockholm Webbdesign Logotyp