Kundupplevelser som ger resultat

Genom vår samarbetspartner kan vi erbjuda dig lösningar på hur du förstärker din kampanj ytterligare en nivå. Vårmålsättning är att öka ditt företags försäljning genom att - till oslagbart låga priser - erbjuda de upplevelsepremier som dina kunder vill ha. Med utgångspunkt från din produkt, målgrupp och syftet med din aktivitet tar vi, i samarbete med dig fram den bästa premien och paketerar den.

Från idé till kampanjhantering och resultatuppföljning.
Vi kan leverera hela kedjan från idé till kampanjmaterial, värdebevis och uppföljning eller valda delar av detta. Självklart anpassas allt material till er övriga marknadsföring och vi följer alla riktlinjer och guidelines som gäller för ditt varumärke. Vi tar hand om all administration och kundservice, vi ser till att dina kunder får sitt värdebevis, svarar på kundfrågor osv.

Exempel på utbudet av de upplevelser som vi erbjuder. 
Vi skapar naturligtvis också skräddarsydda nya kundupplevelser enligt önskemål.

Ge dina kunder rabatt på resan!
Reserabatten är, som namnet antyder, ett värdebevis på resor. Den är lätt för kunden att använda och fungerar som delbetalning för både korta och långa semesterresor hos de flesta större researrangörer. Reserabatten har högt värde för din kund – till en låg kostnad för dig och ditt företag. Tack vare sin allsidighet kan den användas i fler olika typer av kampanjer - som incitament för kunder att prova en ny produkt, för att driva merförsäljning eller för att belöna till trogna kunder.

Nöjen
Kan du tänka dig ett bättre sätt att bli ihågkommen på än som det företag som bjöd på något roligt? Kan ditt varumärke förknippas något bättre än glada minnen? Nöjespremier är inte bara mycket uppskattade av kunderna, de är också enkla att anpassa efter dina önskemål och din budget. De fungerar bra både som sälj-incentive och lojalitetsbyggare och kan lätt nå stora målgrupper över hela landet.

Sportaktiviteter
Vill du ha mer actionfyllda kampanjer? Vill du nå den attraktiva målgruppen högspenderande ungdomar? Eller kanske en bredare målgrupp med sitt hjärta i mer traditionella sporter? Vilken målsättning du än har kan vi på Vi kan hjälpa dig med premier som innefattar de sportaktiviteter som passar bäst för din produkt och din målgrupp. Premier som har ett högt upplevt värde för din kund, men en låg kostnad för dig. Har du egna idéer hjälper vi självklart till med att förverkliga dem!

Skönhetsbehandling - dina kvinnliga kunders mest uppskattade premie?
Gratis skönhetsbehandling är en otroligt uppskattad premie - särskilt bland en stor grupp kvinnor som annars inte skulle komma på tanken att unna sig något så lyxigt. Vi kan erbjuda dina kunder ett stort utbud av gratis behandlingar, från manikyr till ansiktsbehandlingar, på ett stort antal exklusiva skönhetssalonger över hela landet. Vi har ett nära samarbete med många kvalitativa salonger

Hotellvistelser och restaurangbesök
De flesta tycker om att bo på hotell, koppla av och äta något riktigt gott i en trevlig miljö. Men en hotellvistelse och ett restaurangbesök kan kännas som lyx som man inte riktigt har råd att unna sig. Därför är de extra populära som premier. Vi samarbetar med landets mest välrenommerade hotell och restauranger för att du, till en låg kostnad, ska kunna ge dina kunder en upplevelse som sätter lite guldkant på deras tillvaro - och samtidigt en extra guldkant på ditt varumärke.


Webbyrå, webbyrå stockholm, hemsida, Köpa billig hemsida, webbyrå, visitkort, reklamblad

Webbyrå Stockholm - Webbyrå i Stockholm webbyrå stockholm wordpress, joomla webbyrå stockholm Webbdesign Logotyp